Multimedia

Ireen Wüst in team van Marwin Talsma

 

Ireen Wüst, zit in het nieuwe team - Talentned - van Marwin Talsma. Directeur is Gerard Kemkers en gaat met zijn team TalentNed richten op meerdere sporten en dan vooral op de doorontwikkeling van sporters en coaches.

 

 

Nieuw team voor Marwin Talsma

foto: Glenn Wassenbergh‎ Marwin Talsma zal dit schaatsseizoen rijden in een eigen team samen met Ireen Wüst, Esmee Visser, Lotte van beek, Marcel Bosker, Jos de Vos Louis Hollaar.

Lees meer...

WERELDKAMPIOEN Rixt vd Horst

Bijzondere lezing van Rixt van der Horst vanmiddag bij Tresoar over haar leven en haar passie voor paarden. Respect voor haar doorzettingsvermogen en kracht, wat een kampioen! En wat een team. ( tekst & foto Jikkie Piersma)

 

 

Top prestatie voor Laila vd Meer & Bjarne Brouwer

Laila van der Meer (18) en Bjarne Brouwer uit Giethoorn (15) wonnen samen de derde plaats tijdens de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires.

Lees meer...

75 jaar jubileum HSV Idaarderadeel pakt uit.

Visvereniging HSV Idaarderadeel bestaat dit jaar 75 jaar. Speciaal in dit jubileum jaar schenkt de visvereniging  aan de bewoners van Friesmastate & Stichting Gehandicapten Watersport Grou vis hengels. Een prachtig mooi gebaar voor een verdere samenwerking met beide organisatie in de toekomst: aldus Alle Jan Heida voorzitter van Stichting Gehandicapten Watersport Grou

Subcategorieën

GROU ONLINE

Ander Nieuws

{module RandomSupporter}