Nieuws

Heren 1e Klasse Vrije Formatie in Grou

Op zondag 13 mei ontving de kaatsvereniging it Wetterlân in Grou de heren 1e klasse voor een vrije formatie wedstrijd. Deze wedstrijd werd mogelijk gemaakt door Vos Catering en de Rabobank. Bedankt hiervoor!

Onder warme (soms broeierige) omstandigheden begon de wedstrijd om 10.00 uur o.l.v scheidsrechter C. Anema en clubscheidsrechter P. Jagersma. Op de lijst stonden 21 parturen (1 partuur had zich afgemeld). Tijdens de 1e omloop moesten de velden omgelegd worden vanwege een veranderende windrichting.
De wedstrijdleiding van vandaag was in handen van Ytzen Wassenaar. Hij had daarbij veel ondersteuning van vrijwilligers die als keurmeester optraden. Mooi om te zien dan het it Wetterlân lukt om veel vrijwilligers aanwezig te hebben bij deze partij. De kaatsdag verliep verder vlot en voorspoedig.
De prijswinnaars waren als volgt
1e prijs: Partuur 17
Hans Wassenaar
Renze Hiemstra
Johan van der Meulen
2e prijs: Partuur 1
Wierd Baarda
Pieter van der Schoot (vervanger van Marco de Groot)
Tsjerk Elsinga
3e prijs: Partuur 8
Patrick van Dellen
Hendrik Jan van der Velde
Aloys Freitag

Start jeugdtrainingen KV it Wetterlân

Eerste training KV it Wetterlân:

 

Lees meer...

Jeugd kaatsseizoen van start

He jij! Ben jij ook zo graag buiten? En ben jij altijd met een bal aan de slag? Dan hebben wij een idee! Ooit van kaatsen gehoord? Nee? Dan dagen wij je uit om een kennis te

komen maken met deze prachtige sport. En weet je wat nu zo leuk is? Buiten trainen met een zonnetje erbij, wie wil dat nu niet. Bovendien kun je er prachtige bekers en kransen mee winnen!

Hebben wij je overtuigd en ben je 6 jaar of ouder? Zou jij het eens willen proberen? Schroom niet en kom eens langs bij kaatsvereniging It Wetterlân.

Dit jaar start het kaatsseizoen op maandag 9 april. De jeugdtrainingen vinden plaats op maandagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur (19.30 uur voor de jongste jeugd) op sportveld Meinga. Het kaatsseizoen loopt van 9 april tot en met 15 juli. Ieder jaar sluiten we het seizoen af met een heel gezellig kaatskamp, en de allerlaatste wedstrijd van het seizoen? Die kaats je met

een van je ouders. Wie wil dat nu niet!

Gedurende het seizoen organiseert de jeugdcommissie naast de trainingen verschillende jeugdledenwedstrijden waarbij je een mooie beker een krans of een andere

prijs kunt winnen. Je hoeft niet gelijk een kaatswant aan te schaffen. De kaatsvereniging biedt de mogelijkheid om voor 10 euro per seizoen een kaatswant te huren.

Contributie voor één seizoen is voor de jeugd slechts 20 euro. En de eerste twee keer mee kaatsen om te kijken of het wat voor je is, is gratis en vrijblijvend.

Meer informatie:

Baukje de Wal, telefoon 0566—785103 of jc.itwetterlan@gmail.com

Afscheid Wim Nieuwland bij kaatsvereniging it Wetterlân Grou

Op woensdagavond 7 maart vond de traditionele voorjaarsvergadering van KV it Wetterlân in Grou plaats.

Lees meer...

Grouster kampioenschap zachte bal 17 juni 2017

Kaatsvereniging It Wetterlân bestaat dit jaar 65 jaar.

Lees meer...

Jeugdkeatswykein yn Grou

Prizen check, listen klear check, krânsenmakkers check, fjildlizzers check, kantine kommisje check, ferklaaiklean check.

Lees meer...

GROU ONLINE

Nieuws per sport

{module Sports}

Headlines

{module RandomSupporter}

Video

{module Videos}

Audio

{module Audio Article}