Supporters

Avai

Avai

www.avai.nl

Avai beveiliging is gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van systemen op het gebied van objectbeveiliging, netwerken en telecom oplossingen. Wij als Avai beveiliging maken gebruikt van de nieuwste en bewezen apparatuur om u een degelijk en goed advies te geven. Wij hebben de mogelijkheid om u installatie gecertificeerd op te leveren. Dit geeft zowel u als uw verzekering het vertrouwen dat wij de installatie deugdelijk hebben opgeleverd.

De Garaazje Grou

JacobVisserGrou

www.degaraazjegrou.nl

Onder de naam "De Garaazje" zijn 6 bedrijven gevestigd in het centrum van Grou. Dit zijn Loopbaancoach Ron Schipper, RAM-Ontwerpt, H3PS hypotheken, Hakze Verzekeringen, De Vrijehuizenmarkt & Administratiekantoor Jacob Visser. Het gebouw wordt ook gebruikt als opnamestudio door www.sportingrou.nl  Wilt u ook mee profiteren van de dynamiek van een aantal bedrijven onder één dak en gebruik maken van ons netwerk? Kom dan langs voor meer informatie. Er zijn nog volop (part-time) werkplekken te huur voor meer bedrijven / zzp'ers / coaches

 

De Garaazje is een ‘alles onder één dak’ service voor :

  • Loopbaanadvies en coaching
  • Ontwerp van huisstijlen, logo’s en websites
  • Verzekeringen voor bedrijven en particulieren
  • Hypotheekadvies
  • Pensioenadvies
  • Aan- en verkoop van huizen
  • Administratiekantoor
  • Freelance controller

 

www.degaraazjegrou.nl

Gedempte Haven 11

9001 AX   Grou

 

Bel voor informatie met Jacob Visser 06 – 2418 8184

Muta Sport

MutaSport

www.mutasport.nl

Iedere sportvereniging heeft sportkleding en materialen nodig. Hierin speelt een leverancier een belangrijke rol, omdat de kwaliteit en het aanbod moet aansluiten bij de behoefte van de vereniging.Daarnaast is in de loop der tijd veel veranderd voor bestuurders van verenigingen, omdat ook verenigingen steeds meer op echte "bedrijven" zijn gaan lijken. Er moet op allerlei gebied aan regelgeving en kwaliteitseisen worden voldaan.

Bij die toenemende professionalisering past een leverancier die efficient en professioneel voorziet in het scala van benodigdheden voor verenigingen. Muta Sport is zich bewust van de verantwoordelijkheid van de bestuursleden en heeft een ruime ervaring als huisleverancier van vele verenigingen binnen heel Nederland.Dagelijks worden producten en diensten uitgebreid en verbeterd. Op deze wijze profileert Muta Sport zich als "De professionele partner voor de teamsport". Ook individuele leden van de vereniging kunnen bij Muta Sport terecht in de Teamshop. De vertegenwoordigers van Muta Sport zijn u met hun ruime ervaring graag van dienst. ook voor advies kunt u hen inschakelen.

NOF-PC

nofpc

www.nofpc.nl

De gebruiksvriendelijke installatie van computersystemen en laptops, het concurrerende uurtarief en de uitstekende service zorgt er voor dat steeds meer mensen kiezen voor NOF-PC. Wat maakt NOF-PC het verschil in Noordoost Friesland ?

Waar veel klanten erg blij mee zijn is de gebruiksvriendelijke installatie waarvoor gekozen kan worden bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte computer van NOF-PC. Deze bestaat uit het installeren van de laatste updates, een antivirusprogramma, een gratis office-pakket, onmisbare plugins en software zoals Adobe reader, flash player java ect. Kortom: Uw systeem is meteen up to date en klaar voor gebruik.

NOF-PC heeft geen winkel. Maar door de kleine opzet van het bedrijf is de service groot! Wanneer u een defect heeft binnen de garantietermijn hoeft u geen ingewikkelde aanvraag te doen. Een mail of telefoontje is voldoende om het probleem zo snel mogelijk te laten oplossen. Maar ook buiten de garantietermijn proberen we in overleg met de klant zo snel en goedkoop mogelijk een oplossing te vinden. 

Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink

Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink

www.sportmassagria.nl

Bij Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink te Grou kunt u terecht voor al uw fysieke klachten. Gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van blessures. Met een NGS Diploma op zak en ervaring bij verschillende voetbalclubs en sportevenementen sta ik voor u klaar.

Sinds 2008 ben ik gediplomeerd sportmasseur en lid/geregistreerd licentiehouder van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage (NGS). NGS sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland erkende diploma sportmassage.

Verder heb ik ervaring opgedaan als masseur bij verschillende voetbalclubs. Ik ben nu actief bij GAVC te Grou en de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB). Tevens ben ik als masseur actief bij sportmassage Friesland. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan bij onder andere de vierdaagse van Nijmegen en de wandelelfstedentocht.

GROU ONLINE

Headlines

Video

{module Videos}

Audio

{module Audio Article}