6 podiumplekken voor SSS Grou!

1 juli 2019 | Turnen

6 podiumplekken voor SSS Grou!

Zaterdag (FK toestelfinale) mochten Milou, Marjet en Laurien alle drie naar huis met een zilveren medaille en Mirthe met een bronzen en een gouden medaille!
Zondag (FK teamwedstrijd) zijn Marjet en Laurien met hun team tweede geworden.

Zaterdag:
Anke had zich voor het toestel vloer geplaatst. Na een nette oefening is zij hierop uiteindelijk 9e van Friesland geworden.
Mirthe had zich voor de toestellen vloer, balk en brug geplaatst. Ook zij liet keurige oefeningen zien. Op vloer is ze 10e geworden, op balk 3e en op brug 1e! Mirthe mocht dus 2 medailles in ontvangst nemen en zich Fries kampioen op brug noemen.
Milou had zich voor 2 toestellen weten te plaatsen (vloer en balk). Milou turnde mooie oefeningen, wat werd beloond met een 5e plek op vloer en een 2e plek op balk! Ook zij mocht dus naar huis met een medaille.
Marjet had zich op 3 toestellen geplaatst (vloer, sprong en brug). Ze is op vloer en sprong 6e geworden en op brug 2e.
Laurien had zich op alle toestellen geplaatst. Zij is uiteindelijk 7e geworden op vloer, 5e op brug, 4e op balk en 2e op sprong.

Zondag:
SSS-Grou deed mee in twee teams. Manon, Anke en Mirthe vormden samen een team met Juliët van een andere vereniging. Ondanks dat het grootste gedeelte van het team meedeed in een hoger niveau, hebben ze nette oefeningen laten zien. Ze zijn uiteindelijk 7e geworden.
Marjet en Laurien vormden een team met Robin, Geeske en Larissa van een andere vereniging. Ook zij lieten keurige oefeningen zien. Dit team is uiteindelijk 2e geworden (met 0,2 punten verschil met nummer 1).

Alle dames, gefeliciteerd met jullie prestaties!
Henk en Anita weer erg bedankt voor het jureren dit weekend.

Ander nieuws