1e Grouster Winter Wandeltocht

4 december 2018 | Wandelen

1e Grouster Winter Wandeltocht

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert Stichting Spotlights de 1e Grouster Winter Wandeltocht. Een leuke en afwisselende tocht voor jong & oud met meerdere wandelafstanden: 5, 10 en 15 kilometer en een fotopuzzeltocht van 2,5 kilometer speciaal voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

De opbrengst van deelname aan de wandelroute komt ten goede aan Stichting Spotlights ten behoeve van organisatie van gratis evenementen voor kinderen op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding en Villa Joep voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.
Marcel Weijers is initiatiefnemer van de Winter Wandeltocht Grou. “Goede doelen hebben voor uitvoering van hun activiteiten altijd geld nodig.En met dit evenement wordt door verdeling van de opbrengst een directe financiële bijdrage geleverd aan de realisatie van de doelstellingen van beide organisaties”, aldus Weijers.
De start en finish van de Winter Wandeltocht is bij het Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou. Na de tocht is er nog volop gezelligheid in het Zeilcentrum en de mogelijkheid voor alle wandelaars om nog wat na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje.
“We hopen uiteraard op een grote hoeveelheid enthousiaste wandelaars, die we een leuke tocht kunnen bezorgen”, besluit Weijers.

Ander nieuws