SportVen RJK Noord 2019

17 februari 2019 | Badminton

SportVen RJK Noord 2019

Veendam, op zaterdag 16 en zondag 17 februari werd het RJK (Regio Jeugd Kampioenschappen) gespeeld. Zeven spelers van BC Raak’m en De Swiepers reisden af naar Veendam. Op de zaterdag kwamen alle zeven spelers in actie, in de singles, dubbels en gemengddubbels en op zondag werden er nog poulefinales gespeeld en de damesdubbel U15. Pittige wedstrijden met veel partijen die in drie games beslist werden, dit gaf wel aan dat er in sommige poules de spelers behoorlijk aan elkaar gewaagd waren.
Elise, Sybrand, Gerlof en Remco kwamen op de zaterdag en zondag in actie. Er werden mooie wedstrijden gespeeld maar uiteindelijk stonden ze niet in de finale’s.
Steffen speelde zijn singel U13 (onder 13 jaar), twee wedstrijden op de zaterdag werden gewonnen en op de zondag won hij 1 wedstrijd en de andere ging nipt in drie games verloren. Steffen won de 2de prijs in de singel U13.
Sjorske speelde ook de singel U13 en wist op de zaterdag haar twee wedstrijden te winnen en op de zondag won ze een wedstrijd en speelde de andere wedstrijd in drie games maar verloor net. Hiermee won ook Sjorske de 2e prijs in de singel U13.
I
nger en Sjorske speelde hun damesdubbel U15, de eerste wedstrijd was gelijk super spannend (21-13 18-21 24-22) maar in drie games waren de meiden uit Grou/Akkrum net iets sterker. De tweede wedstrijd werd vrij gemakkelijk gewonnen. Hierdoor wonnen ze de 1e prijs in de dubbel U15.

Sjorske 2e meisjesenkel U13, Steffen 2e prijs jongensenkel U13, Sjorske en Inger 1e damesdubbel U15

Ander nieuws