Nieuwsberichten

Eefje van Griensven: Van huis fotograaf naar coach voor Rixt

Momenteel traint Rixt samen met Eefje van Griensven-Marinus, die haar de komende tijd ook gaat begeleiden op de wedstrijden. Eerder werkte Rixt al samen met Eefje, toen nog als huisfotografe. Rixt: “Diep van binnen wist ik dat ik nog niet klaar was om te stoppen en langzaamaan begon het van binnen toch weer te kriebelen.

Samen met Egbert en mijn vroegere trainster Caroline Slisser ging ik opzoek naar een nieuwe toekomstige topper. Uiteindelijk zijn we bij Akuna uitgekomen en zij staat nu sinds twee weken bij mij in training. Met haar wil ik vooral gaan genieten van alles wat op ons pad komt.” Veel tijd om aan elkaar te wennen hebben ze niet, want het duo start volgende week voor het eerst internationaal in België.

Daarna zullen ze in Nederland voor het eerst live te bewonderen zijn op het NK Dressuur in Ermelo wat op 5 mei a.s. van start gaat.