Vrijwilligers druk aan het werk

Vandaag 5 februari heeft het bestuur besloten om vanaf zaterdag 6 februari aan de slag te gaan met een ijsbaan in de kooi en op de 200m baan. We hebben afgelopen week contact gehad met de Corona hulplijn en de gemeente Leeuwarden. Er zijn regionaal richtlijnen opgesteld omtrent schaatsbanen. 

De schaatsbanen op de PLay en Skate Court worden volgens deze regels opgetuigd. We zullen jullie zoveel mogelijk via de media en deze website informeren.

We vragen iedereen zaterdag 6 en zondag 7 februari niet op of rondom de baan te komen. We sluiten de accommodatie en gaan proberen een goede baan erin te leggen. Door de combinatie van sneeuw, harde wind en vorst zal het een ingewikkelde klus worden. De tactiek is bedacht, maar moet nog uitwijzen of het ook goed uitpakt.

Bij het openen van de baan houden we jullie via deze website en overige media op de hoogte. Ook maken we dan de geldende regels bekend. We vragen iedereen om zich aan deze regels te houden. Zo kan iedereen hopelijk genieten van een mooie schaatsweek.

Bestuur PSC Grou